Virtual bookcase builder
O

Outlet

Outlet-myynti

Regal - tuotteet suoraan meiltä

Kuluttajilla on mahdollisuus hankkia Regal-hyllystönsä myös suoraan valmistajalta. Jälleenmyyjäverkostomme ei ulotu kaikkialle Suomessa, joten voit tehdä hankintasi suoraan meidän omasta verkkokaupastamme.

Verkkomyynnin tukena on 3D-suunnitteluohjelmamme. Sen avulla voit helposti kotonakin suunnitella oman kokoonpanosi. Lopullisen hintatarjouksen rahteineen saat myynnistämme, mutta mikäli haluat ohjeellisen hinnan rakentamallesi kokoonpanolle, niin kirjaudu ohjelmaan seuraavilla tiedoilla:

Käyttäjätunnus: suomi
Salasana: rotola10

Siirry suunnitteluohjelmaan »

Mikäli selaimesi asetukset eivät salli automaattista lataamista, niin voit ladata tarvittavan ohjelman myös Unity3D Web Playerin omilta sivuilta. Valitse Windows/Mac ja paina "Download" painiketta

Myyjämme auttavat sinua kokoonpanosi suunnittelussa ja tarvittaessa saat ideoita galleriasta, esitteemme sivuilta tai myyjiemme suunnitelmista. Voimme tosiaankin tehdä sinulle valmiita suunnitelmia, kunhan ilmoitat meille tilasi mitat ja vaaditut ominaisuudet tai hyllystön käyttötarkoituksen. Myyjämme antavat myös apua suunnitteluohjelman lataamiseen tai käyttöön liittyvissä asioissa. Tuotteemme on esitelty kattavasti näillä sivuilla, mutta voit aina tilata myös esitteemme joko puhelimitse tai sähköpostilla. Samalla voit tilata värimallin sinua kiinnostavista puulaaduista.

Ota yhteyttä

Kysy lisää myyntihenkilöstöltämme:
Puh. 06-230 1000 (arkisin klo 8-16)

Kotimaan myynti:
Puh. 06-230 1030
timantti@kauhajoki.fi

Sinulla on aina mahdollisuus käyttää koko henkilökuntamme ammattitaitoa ja tuotetietoutta.

Regal musta lipasto

 

OUTLET-MYYNTI

Voit hankkia Regal-tuotteita myös suoraan meiltä. Me autamme sinua suunnittelussa, tilauksessa ja kuljetuksessa!

Tutustu suoramyyntiin

Liity postituslistalle

Saat ensimmäisenä tarjoukset, kilpailut ja tiedotteet suoraan sähköpostiisi!